Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu
Atatürk Mah. Güneş Sok. No33 Ümraniye / İSTANBUL

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın mevcut şartlarını basamak yapıp geleceğe ulaşmaya çalışan, ilim ve tekniği kendine rehber edinerek sevgi ve hoşgörüden ayrılmayan, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen insanlığın temsilcileri olmak.

MİSYON

Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda evrensel değerleri milli, manevi değerlerle süsleyerek mevcut her türlü imkânları kullanıp vatanına, milletine, ailesine bağlı; zorluklar karşısında yılmadan milletine hizmet etmeyi hedefleyen çalışkan, başarılı, mutlu ve de kişilikli; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Otopark:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim Öğretim

Tam Gün Eğitim Öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ümraniye Merkezde olup, Ümraniye Kaymakamlık ve Ümraniye Belediye binasına uzaklığı yaklaşık 1250 m, Ümraniye İlçe MEM´ne 1800 m´dir. İstanbul Valiliğine ve İstanbul İl MEM´ne uzaklığı ise yaklaşık 17000 m´dir.

Atatürk Mah. Güneş Sk. No:33 Ümraniye - İSTANBUL